Projectdesign

Interieur- en Projectdesign

Projectdesign

Naast interieurdesign voor woningen is Carnesír ook gespecialiseerd in het verzorgen van een passend interieur voor de zakelijke markt. Wij helpen u graag aan een fantastisch interieur voor uw kantoor, horecazaak, yogastudio of winkel. Goed doordacht projectdesign haalt het beste uit de ruimte én uit de mensen! Samen met u creëert Carnesír een vernieuwende inrichting van de bedrijfsruimte, van ontwerp tot realisatie. 

Projectinrichting voor retail en meer

Projectdesign voor zakelijke markt

De projectinrichting vertelt veel over de identiteit van een bedrijf. Daarbij zijn we bij Carnesír van mening dat het interieur mede bepalend is voor het succes van de onderneming, de sfeerbeleving en zelfs smaakbeleving in bijvoorbeeld een restaurant. De nodige aandacht besteden aan een passend interieur is dan ook zeer waardevol. Wilt u een leegstaande bedrijfsruimte laten inrichten óf kan de aankleding een upgrade gebruiken? Carnesír zorgt dat alle facetten van uw projectinrichting op elkaar worden afgestemd. Het resultaat? Een perfect interieurontwerp op maat die werkt voor uw medewerkers en klanten.

Een goed interieur verleidt bezoekers om binnen te komen

Blaas uw kantoorinrichting nieuw leven in

Carnesír kan ook van uw kantoor een inspirerende werkomgeving maken. Een plek waar de inrichting en sfeer naadloos aansluiten bij de bedrijfsidentiteit. Indien de huidige indeling niet meer werkt of het interieur écht toe is aan vernieuwing, is het nuttig om een interieurontwerper in te schakelen. Waarom? Bij het (her)inrichten van een kantoor komt simpelweg veel om de hoek kijken. Denk hierbij aan de Arbowet, het uitzoeken van de juiste kantoormeubelen en verlichting tot aan de akoestiek van de ruimten. Een interieurstylist weet dit alles te combineren voor een mooie, comfortabele werkruimte waar uw medewerkers fijn kunnen werken.

Projectdesign door Carnesír

Carnesír Interieur-en Projectdesign vertaalt de visie van ondernemers naar een functioneel en passend ontwerp. Tijdens een intakegesprek verkennen we uw wensen, eisen en budget. Welke uitstraling heeft u voor ogen en speelt duurzaamheid een belangrijke rol? Na de inventarisatie én locatiebezoek ontvangt u een voorlopig ontwerp. Na akkoord wordt het zakelijk interieurontwerp verder tot in detail uitgewerkt. Door middel van SketchUp is het mogelijk om 3D-ontwerpen te maken voor een dynamische weergave. Helemaal tevreden met het resultaat? Dan volgen de projectbegroting en planning en kan de daadwerkelijke uitvoering van het interieurontwerp beginnen.

Ik wil een gratis intakegesprek

Ik ben projectontwikkelaar en wil graag samenwerken