ORIËNTERENDE GESPREK :

Een samenwerking begint altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Op basis van dit gesprek wordt er een offerte gemaakt. Ieder project zal vragen om een ​​specifieke aanpak, maar een aantal stappen laten zich goed duidelijk omschrijven;

INVENTARISATIE :

Om goed inzicht te krijgen wat je wensen zijn, stellen we samen een Programma van Eisen (PvE) op. Ook wordt er een inventarisatie gemaakt van de meubels en accessoires die moeten worden meegenomen in het ontwerp.

VOORLOPIG ONTWERP :

In deze fase gaat het creatieve proces van start en wordt je vraag vertaald naar heldere oplossingen en verwerkt tot een voorlopig ontwerp.

DEFINITIEF ONTWERP :

In deze fase wordt het voorlopig ontwerp, al dan niet aangepast op de basis van nieuwe ingrijpende, uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Het definitief ontwerp wordt uitgewerkt in een 3D ontwerp, met meerdere aanzichten. 

Uiteindelijk ontvang je het ontwerp in pdf-formaat. Ik schrijf een uitgebreide uitleg, een combinatie van afbeeldingen en tekst. Ik bespreek de keuzes van materialen, producten, meubels, verlichting en kleur.