Interieurontwerp woning Amsterdam

Interieurontwerp voor uw woning in Amsterdam

✔ Advies met 3D-ontwerp

✔ Uniek interieurdesign

✔ Projectdesign op maat

Bent u op zoek naar een verfrissend en onderscheidend interieurontwerp voor uw woning in Amsterdam en omgeving? Carnesír Interieur- en Projectdesign in Amsterdam helpt u graag om het ideale interieurdesign voor uw woning te realiseren. Bespreek met ons uw wensen en wij creëren het perfecte interieurontwerp voor uw prachtige woning in Amsterdam of elders. Een onderscheidend en uniek ontwerp dat uw karakter uitstraalt door middel van texturen, materialen en (gewaagde) kleuren.

Wilt u meer informatie?


Een uniek interieurontwerp voor uw woning in Amsterdam en omgeving

Een interieurontwerp voor uw woning in Amsterdam maken wij voor u compleet op maat. Iedere ruimte is anders en vraagt daarom om een andere aanpak. Met professioneel interieurdesign kunt u uw woning tot leven laten komen. Alle details kloppen, van verschillende texturen tot de verfrissende plaatsing van uw meubels. Uw woning in Amsterdam zal uw karakter uitstralen en uitnodigend aanvoelen. Laat uw woning vertellen wie u bent door middel van professioneel interieurdesign van onze designspecialist uit Amsterdam.

kantoor

Functioneel interieurdesign voor uw bedrijfsruimte

Een interieurontwerp maken wij niet alleen voor een woning in Amsterdam. Ook voor de inrichting van uw zakelijke bedrijfsruimte staan wij voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan vakkundig projectdesign voor uw kantoor, praktijk, retailruimte of horecaruimte. Wij vertalen uw ondernemingsvisie in een uniek en functioneel interieurdesign waar u nog jaren van kunt genieten.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u benieuwd wat een professioneel interieurdesigner kan betekenen voor uw woning in Amsterdam? Plan een gratis (telefonisch) intakegesprek in en bespreek met ons wat u zou willen realiseren. Maak gebruik van onze expertise en ervaring en verwezenlijk uw ideale interieurdesign voor uw woning in Amsterdam. Neem voor meer informatie contact met ons op door een e-mail te sturen naar carnesirdesign@gmail.com of door te bellen naar 06 14206101.