Interieurdesign

Interieur- en Projectdesign

Interieurdesign

Carnesír Interieur- en Projectdesign kan veel voor u betekenen, zowel voor zakelijke cliënten als voor particulieren. Heeft u net een nieuw huis gekocht en kunt u hulp gebruiken bij de inrichting en styling? We zijn gespecialiseerd in interieurdesign en het is onze passie om van uw huis een thuis te maken.

Interieurdesign Amsterdam kast

Een perfect interieurontwerp voor uw woning

Met oneindig veel keuze in meubels, kleuren verf en materialen is het perfect inrichten van een huis niet altijd een piece of cake. Een goed interieur is in balans en past bij u als persoon. Door een interieurontwerp te laten maken door een expert, bent u er zeker van dat alle onderdelen in huis goed met elkaar matchen. Een interieur designer helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Wellicht ook keuzes waar u zelf nooit aan zou denken. Zo kan een gewaagde kleur op de muur een kamer meer tot zijn recht laten komen. Wellicht doet een andere meubelopstelling veel ruimtelijker aan.

Geef de interieurstyling uit handen en wordt weer verliefd op uw huis

Interieurdesign gaat verder dan het vinden van mooie meubels. Voor het ontwerp wordt bijvoorbeeld een lichtplan opgesteld en aandacht besteed aan de juiste accessoires. U krijgt een compleet totaalpakket in handen om uw (nieuwe) huis te restylen. Gemaakt op basis van uw wensen en budget. Met als resultaat een stijlvol, sfeervol interieur waar elk detail klopt.

Interieurdesign op maat door Carnesír

Het inrichten van uw woning kunt u overlaten aan Carnesír. Louise Stroebel is een zeer creatief interieurdesigner, zij zet ideeën en wensen om in een concreet plan. Ongeacht of uw woonstijl nu landelijk, modern of industrieel is. Met een diploma in binnenhuisarchitectuur op zak, heeft Louise Stroebel de nodige expertise om tot een perfect afgestemd interieurontwerp te komen. Een persoonlijk (kleur)advies waar u direct
mee uit de voeten kunt. Carnesír Interieur- en Projectdesign helpt
u graag om uw droominterieur te verwezenlijken.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Ik ben makelaar en wil graag samenwerken!