Interieurdesign

Interieur- en Projectdesign

Advies van een interieurdesigner

Professioneel advies van een interieurdesigner van Carnesír Interieur- en Projectdesign kan veel voor u betekenen. Zowel voor zakelijke cliënten als voor particulieren. Heeft u net een nieuw huis gekocht in Noord-Holland en kunt u hulp gebruiken van een professionele interieurdesigner bij de inrichting en styling? We zijn gespecialiseerd in interieurdesign en het is onze passie om van uw huis een thuis te maken.

Interieurdesign Amsterdam kast

Ontvang advies van een interieurdesigner voor uw woning in Noord-Holland

Met oneindig veel keuze in meubels, kleuren verf en materialen is het perfect inrichten van een huis niet makkelijk. Een goed interieur is in balans en past bij u als persoon. Door een interieurontwerp te laten maken door een interieurdesigner, bent u er zeker van dat alle onderdelen in uw huis in Noord-Holland goed met elkaar matchen. Het advies van een professionele interieurdesigner helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Wellicht ook keuzes waar u zelf nooit aan zou denken. Zo kan een gewaagde kleur op de muur een kamer meer tot zijn recht laten komen of voelt een andere, gewaagde meubelopstelling veel ruimtelijker aan. Bekijk enkele van onze unieke interieurdesigns in ons online portfolio.

Geef de interieurstyling uit handen en wordt weer verliefd op uw huis

Interieurdesign gaat verder dan het vinden van mooie meubels. Voor het ontwerp wordt bijvoorbeeld een lichtplan opgesteld en aandacht besteed aan de juiste accessoires. U krijgt een compleet totaalpakket in handen om uw (nieuwe) huis te restylen. Gemaakt op basis van uw wensen en budget. Met als resultaat een stijlvol, sfeervol interieur waar elk detail klopt.

Advies op maat van een interieurdesigner

Ontdek wat een interieurdesigner van Carnesír Interieur- en Projectdesign, gevestigd in Amsterdam in Noord-Holland, voor uw woning of zakelijke bedrijfsruimte kan betekenen. Interieurdesign gaat verder dan het vinden van mooie meubels. Voor het ontwerp wordt bijvoorbeeld een lichtplan opgesteld en aandacht besteed aan de juiste accessoires. U krijgt een totaalpakket op basis van uw wensen en budget in handen om uw (nieuwe) huis te restylen. Met als resultaat een stijlvol, sfeervol interieur waar elk detail klopt.

Ontdek wat advies van een interieurdesigner betekent voor uw woning in Noord-Holland

Het inrichten van uw woning kunt u overlaten aan ons ontwerpbureau in Amsterdam. Louise Stroebel is een zeer creatief interieurdesigner, zij zet ideeën en wensen om in een concreet plan, ongeacht uw woonstijl. Met een diploma binnenhuisarchitectuur op zak, heeft Louise Stroebel de nodige expertise om tot een perfect afgestemd interieurontwerp te komen. Ontvang advies van een interieurdesigner en laat ons u helpen om uw droominterieur te verwezenlijken.

Neem contact op voor een telefonisch intakegesprek

Wilt u advies van een interieurdesigner ontvangen voor uw woning of zakelijke ruimte in Noord-Holland? Neem contact met ons op en plan een gratis (telefonisch) intakegesprek in. Bel naar 06 14206101 of stuur een e-mail naar carnesirdesign@gmail.com. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met een interieurdesigner uit Noord-Holland via het contactformulier.

Vraag een gratis intakegesprek aan

Ik ben makelaar en wil graag samenwerken!